• +359 88 580 89 89

За насИСТОРИЯ

Дейта Системс ЕООД е частна българска фирма основана през 2004 година.

От своето създаване досега, се утвърдихме на пазара като конкурентен и лоялен доставчик на комплексни решения в областта на електроизграждането и системната интеграция.ПАРТНЬОРИ

При работа с нашите партньори прилагаме най-високите стандарти по отношение на качеството и лоялността в бизнес отношенията си с тях. Екипът ни уважава изискванията на клиентите и се стремим да изпълним и доставим инсталации по най-гъвкавия начин, явявайки се като необходимо свързващо звено между клиенти и производители.ЕКИП

Ценим умението за работа в екип и предоставяме възможност за развиване на онези личностни качества на нашите служители, които формират адекватно поведение към деловия и производствен процес във фирмата. Стимулираме креативното мислене и осигуряваме възможност за реализация на добрите идеи.

НАШАТА МИСИЯ

Цялостен инженеринг

Основната ни цел е да предлагаме пълен пакет от инженерингови услуги за нови и реконструиращи се сгради, които обхващат процеса на проектиране, изграждане и доставка на необходимото оборудване.

Индивидуален подход

Извършваме своевременни консултации в областта на нашите компетенции и сме способни да предложим качествено, модерно, и преди всичко ефикасно решение в различните ситуации.

Качество и ефективност

Осигуряваме качество, рентабилност и надеждност на Вашите инсталации. Гарантираме, че всички компоненти ще отговарят на проекта и на изискванията за безопасност.

ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР НА:

LED осветление V-TAC

V-Tac

Електроапаратура E.NEXT

E.NEXT

LED осветление ULTRALUX

ULTRALUX